Creazi

Research Campus 11

3500 Hasselt


Elke woensdag van 13u tot 17u,

Elke eerste zaterdag van de maand van 10u tot 13u.

Welkom bij Creazi...

Een magazijn boordevol grondstoffen voor creatieve doeleinden.


Een bezoek aan Creazi is steeds verrassend, omdat onze materialenstroom veranderlijk is. Het zijn namelijk allemaal afgedankte materialen, die worden geschonken door kringwinkel Okazi en bedrijven. Op deze manier dragen zij bij tot een ecologisch verantwoorde omgang met afval.
Onze vrijwilligers sorteren de materialen en maken ze klaar om af te halen. De grondstoffen zijn gratis voor onze leden.

Of je nu kunstenaar met een grote of kleine k bent, een leerkracht of jeugdleiding die met jongeren creatief aan de slag wil, een toneelvereniging, ... lees onze huisregels en ontdek of je in aanmerking komt. 

Wil je meer weten over onze doelstellingen en werking? Klik in de linkerkolom op ’Lid worden’ .

Vanaf nu kan je enkel nog als individu lid worden.


Openingstijden:


Elke woensdag van 13u tot 17u

Elke eerste zaterdag van de maand van 10u tot 13u

(Inschrijven kan tot een half uur voor sluitingstijd)


Sluitingsdagen vakantie 2018:


woensdag 3 augustus 2018

zaterdag 6 augustus 2018

woensdag 10 augustus 2018

woensdag 17 augustus 2018


JOUW FOTO’S:

Wie lid is van Creazi verbindt er zich toe om foto’s te sturen van zijn of haar werk. Gebruik hiervoor volgend mailadres:  creazi.magazijn@gmail.com

Vergeet niet je naam en voornaam te vermelden. Schrijf er ook even bij of we je foto’s mogen gebruiken op onze facebookpagina van Creazi. Foto’s mogen ook rechtstreeks op onze facebookpagina gepost worden: Creazi.


BERICHT AAN WIE ONS WIL BEZOEKEN EN DE WEG (NOG) NIET KENT:

Gps herkent ons adres niet, geef Walenstraat (75) in, daar draai je rechts af (bij Euroclean), na 200 meter zie je ons magazijn aan je rechterkant verschijnen: Research Campus 11. Op de gevel rechts staat in het groot Leoni. Je rijdt dan  naar de achterkant van de hallen, via de pijlen. De ingang van Creazi bevindt zich helemaal achteraan in het midden. Je kan gewoon naast het gebouw daar parkeren.